Ce se întâmplă dacă programul pentru a crește viteza de Wi-Fi în cazul în care viteza de WiFi este prea mic? Măsurarea vitezei WiFi. Statisticile arată că aproximativ 60% dintre utilizatori trebuie să se conecteze la internet doar pentru a naviga pe web și rețele sociale – deși viteza de conectare nu este deosebit de importantă pentru ei, restul de 40% folosesc adesea conținut multimedia online sau descarcă cantități mari de informații cu ajutorul clienților torrent sau managerilor de descărcări.

Viteza de internet frumos, care oferă un router Wi-Fi, nu le place. Specialiștii recomandă această categorie de clienți să cumpere echipamente scumpe cu categorie înaltă. Cu toate acestea, vom lua în considerare modul de creștere a vitezei internetului prin routerele Wi-Fi fără costuri materiale și pentru o lungă perioadă de timp.

Interferența poate crea, de asemenea, un canal de bandă largă

Mulți utilizatori nu își dau seama nici măcar că viteza Wi-Fi poate fi mărită fără a cumpăra echipament suplimentar. În majoritatea cazurilor, un router Wi-Fi este conectat în modul BGN mixt – producătorii stabilesc astfel de setări ca standard, astfel încât dispozitivul să se poată conecta la orice tip de dispozitiv mobil și staționar. Dar multitasking-ul a forțat routerul să “răspândească lucruri mici”, încercând să ofere servicii unice de fiecare dată, ceea ce reduce în mod esențial viteza internetului, totuși, standardul Wi-Fi N este susținut de toate dispozitivele mobile și cardurile de rețea care sunt lansate după 2010.

Pentru a mări viteza de conectare, pentru a transfera conexiunea prin cablu utilizând conectorul situat în spatele routerului, setând modul routerului în modul N și unele dispozitive care au fost eliberate înainte de ora specificată. Cu toate acestea, în modul N, viteza de conectare se datorează utilizării unui canal incorect, care poate fi de 10-20 ori mai mic decât routerul revendicat. După scanarea rețelei fără fir, selectați canalul în care rulează cele mai mici dispozitive și activați-l în fila wireless a routerului clientului web.

Interferența poate crea, de asemenea, un canal de bandă largă atunci când este conectat printr-o rețea Wi-Fi. Teoretic, această funcție este proiectată pentru a crește limita de viteză a routerului, dar în prezența interferențelor de la alte dispozitive, lățimea în creștere a canalului creează efectul opus viteza de conectare lentă crește foarte mult în valoarea dorită – găsiți doar linia altor setări din fila din parametrii rețelei fără fir a clientului web al routerului și alegeți.

Recuperați puterea emițătorului

Un alt sfat contradictoriu este reducerea puterii transmițătorului – în special se referă la routerul instalat în apartamente compacte. Când este conectat printr-o rețea Wi-Fi, puterea semnalului foarte mare a antenei este redusă în calitate. Un efect similar este văzut atunci când se utilizează un telefon mobil în apropiere de antenă GSM module poate fi complet oprit , deși semnalul la o distanță de câteva sute de metri va fi foarte stabil dacă router-ul nu permite să alegeți transmițător putere, trebuie să-l instalați la o distanță mai mare decât consumatorii.

Pentru a crește viteza de internet, este recomandabil să utilizați funcția multimedia fără fir (wmm). Este susținută de setările avansate ale routerului, precum și de instalarea unui comentariu adecvat în fereastra parametrilor adaptorului de rețea fără fir de pe computer este suficientă, orice router utilizează semnalul Wi-Fi este standardul n care îl permite. Wmm este conceput pentru a îmbunătăți viteza de conectare atunci când transferă cantități mari de conținut multimedia codificat într-un anumit mod – grafică, video, audio și alte specii. Dacă preferați să jucați jocuri online sau să vizionați videoclipuri fără a descărca, această activitate va fi importantă.

Nu vă grăbiți să efectuați teste de viteză

Dacă vizitați rețeaua globală printr-o rețea Wi-Fi utilizând un router de clasă bugetară, utilizarea excesivă a procesorului poate duce la o scădere a ratelor de transfer de date. Puteți mări acest lucru dezactivând complet funcția de criptare. Pentru a vă asigura că nimeni nu poate utiliza rețeaua fără fir, va trebui să filtrați traficul prin adresele MAC din fereastra de informații de securitate.

Nu vă grăbiți să efectuați teste de viteză imediat când sunt setați parametri noi. Pentru a le face eficiente, trebuie să reporniți routerul utilizând elementul de meniu corespunzător din setările de sistem ale dispozitivului. Dacă nu puteți crește viteza de internet, și ca urmare a unor erori aleatorii la alegerea parametrilor ați pierdut complet conexiunea fără fir, nu vin mai devreme să caute asistență profesională.

Posibila conectivitate de viteză prin rețele Wi-Fi nu crește întotdeauna – acesta este cazul atunci când un router este compatibil cu G, permițându-vă să trimiteți peste 16 MB / s rețele fără fir puțin mai mică decât. Același lucru se poate referi la receptorul utilizat în antenă, placă de rețea sau adaptor – dacă este lansat înainte de 2010, probabilitatea de conformitate cu standardul N este foarte scăzută. Aceasta este singura modalitate – de a cumpăra un alt router care acceptă tehnologiile moderne.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here