Nu este rar ca o persoană care are o intervenție sexuală să aibă o altă intervenție sexuală, cu ajutorul unui dicționar medical, am spune că o persoană are o patologie concomitentă, adică o boală concomitentă. două tulburări diferite simultan. La bărbați, ejacularea prematură și disfuncția erectilă sunt adesea asociate, transmite Živim.hr Oh. Acest lucru se întâmplă pentru prima dată într-o ambulanță pentru tulburări sexuale. Îi este rușine că a venit, dar nu mai știe cum să se ajute. El are deja un an de probleme, așa cum spune el, cu potență. Când vorbește mai detaliat cu el, se pare că are probleme cu erecția (excitația) și cu sfârșitul (adică cu erecția). ejaculează prea repede).

Cu un număr mare de semnături, sa constatat că aproximativ un an și jumătate erecția slăbește și devine din ce în ce mai dificilă și foarte des se întâmplă că o pierde-ea intră în contact sexual și apoi în timpul sexului erecția dispare și nu poate relua actul sexual.

Ejacularea prematură și disfuncția erectilă

În plus, în ultimele șase luni, el a observat că se termină prea repede, adică ceea ce face. el cums adesea în câteva secunde după penetrare și după aceea își pierde erecția. El a luat mai multe tablete pe Internet, despre care se presupune că acționează în publicitate cu potență și cu deces. Când le-a luat, a avut o erecție puțin mai bună, deși nu era complet mulțumit, dar nu era nimic mai bun cu sfârșitul, așa că a încetat să le ia.

Definiție: nu este rar ca o persoană care are o intervenție sexuală să aibă o altă intervenție sexuală, conform dicționarului medical, am spune că o persoană are o patologie concomitentă, adică o boală concomitentă. două tulburări diferite simultan. La bărbați, patologia concomitentă a ejaculării premature și a disfuncției erectile este deosebit de comună.

Ejacularea prematură este o afecțiune în care un bărbat ejaculează foarte repede după penetrare (uneori înainte) și nu poate întârzia ejacularea. Are impresia subiectivă că a terminat imediat, că nu știa că se va termina atât de repede, nu avea sentimentul că era atât de aproape de a se termina.

Cum să aveți ejaculare mai lungă

Majoritatea bărbaților cu ejaculare prematură se termină într-un minut după penetrare. Ejacularea prematură poate fi primară și, prin urmare, există de la începutul activității sexuale, adică de la începutul vieții sexuale. întotdeauna; sau secundar, adică secundar. începe să apară după o perioadă de funcționare sexuală normală.

Majoritatea bărbaților care au ejaculare prematură au o formă primară a acestei tulburări. Cel mai adesea, cei care au ejaculare prematură primară se termină într-un timp mult mai scurt (într-un minut) decât cei cu secundar (care se termină de obicei în decurs de una până la trei minute de la penetrare).

Disfuncția erectilă este o afecțiune în care un om nu poate atinge sau nu poate menține o erecție până la sfârșitul activității sexuale, adică până la sfârșitul vieții sexuale. erecția la un moment dat în timpul activității sexuale este pierdută sau duritatea erecției scade până la punctul în care penetrarea ulterioară este imposibilă și nu este posibilă continuarea activității sexuale. În majoritatea cazurilor, disfuncția erectilă este secundară (adică secundară).

La examinarea problemelor legate de erecție

Aceste două tulburări apar adesea împreună, ca și în cazul marginii noastre, dar atunci când un bărbat vine să vadă și să vorbească, el enumeră de obicei doar o intervenție, iar cealaltă uită sau ignoră. În plus, mulți bărbați se simt inconfortabil atunci când vin la medic din cauza dificultăților sexuale și nu știu cum să vorbească despre problemele lor.

Din acest motiv, este foarte important ca medicul din conversație să investigheze toate etapele răspunsului sexual, adică dacă nu doriți să fie corect. pentru a examina în detaliu dacă un bărbat are o dorință sexuală (adică dorința sexuală). indiferent dacă are o scădere a dorinței sexuale sau este reținută), dacă are probleme cu realizarea unei erecții și menținerea acesteia în timpul actului sexual (adică dacă are o dorință sexuală). are disfuncție erectilă) și dacă se poate termina și la ce viteză se întâmplă. De asemenea, este important să se studieze dacă există durere într-o anumită etapă a activității sexuale.

De exemplu. unii bărbați spun că au probleme cu potența (adică probleme cu potența). dar în conversație se dovedește că acestea ajung cu ușurință la o erecție, dar că sunt foarte mâncărime rapid și după aceea nu mai pot susține o erecție. Deși așteptările lor sunt că trebuie să aibă o erecție chiar și după ejaculare, acest lucru nu este realist, mai ales la bărbații la o anumită vârstă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here