Indiferent dacă fumezi și așa, tutunul este periculos pentru sănătatea ta, este o dependență care rămâne mereu cu tine ca un partener. Aceasta afectează corpul, mintea și relația ta în mod serios cu nu pot fi consumate. Fumul conține nicotină, monoxid de carbon, gudron și alte substanțe toxice care vă dăunează sănătății. Dacă sunteți în căutarea unor modalități de a evita acest lucru, asigurați-vă că nu sunteți un ratat!

Poate părea dificil dacă faci ceva, dar puteţi câştiga întotdeauna de fumat în moduri uşor. Cum poate renunța la fumat să vă îmbunătățească viața? Inhalarea face mai ușoară: fumatul scade capacitatea pulmonară, simptomele cărora nu apar la tineri. Renunțarea la fumat face respirația mai ușoară prin creșterea capacității pulmonare.

Renunțarea la fumat îmbunătățește mirosul și gustul

Crește energia: fumatul reduce aportul de oxigen în organism, provocând oboseală și dureri de cap. Lăsându-l îmbunătățește circulația sângelui, imunitatea și nivelul de energie. Reducerea stresului: fumatul reduce stresul? Greşit! Obiceiul de a se face înapoi de la nicotină. Acest lucru provoacă un stres de întoarcere pe care îl puteți confunda cu cunoașterea stresului normal. De fapt, lăsând obiceiul, reduce nivelul de stres.

Îmbunătățirea fertilității (fertilității) și a vieții sexuale: renunțați la fumat pentru a îmbunătăți fluxul sanguin și sensibilitatea. Îţi îmbunătăţeşte viaţa sexuală.Prevenirea acestui obicei îmbunătățește mucoasa uterului, face sperma omului mai puternică și îmbunătățește fertilitatea. Uită-te tânăr: fumatul face pielea plictisitoare. Creșterea ofertei de nutrienți și oxigen în organism reduce simptomele de imbatranire, lăsându-vă să arate strălucitor și tânăr.

Viața sănătoasă: fumatul provoacă cancer și alte boli. Aceasta adaugă mai mulți ani la viața ta prețioasă. Sănătatea orală și simțurile : tutunul vă pătează dinții și respiră. Renunțe la fumat pentru o mai bună sănătate orală (sănătate orală). Renunțarea la fumat îmbunătățește mirosul și gustul. Opriți fumatul pasiv: respirația altor fumuri poate duce la boli grave, cum ar fi cancerul, bolile de inimă și accidentul vascular cerebral.

Îndepărtarea fumatului vă poate proteja pe cei dragi

Îndepărtarea fumatului vă poate proteja pe cei dragi de efectele dăunătoare. Cum să săriți? Alegeți data plecării și pregătiți-vă mental că primele câteva zile pot fi dificile. Informați-vă pe cei dragi despre deciziile dvs. Scoateți țigările și scrumierele. Aflați despre declanșatoarele fumatului și decideți cum să faceți acest lucru înainte de data renunțării. Începeți să utilizați targard pentru fumători disponibile în diverse site-uri de cumpărături on-line.

Tratament practic: consultați consilierul pentru a declanșa fumatul în cazul dvs., planificați procesul de renunțare și găsiți calea de a vă opri pofta. Luați înlocuitori de nicotină: puteți utiliza înlocuitori de nicotină cum ar fi guma, spray-urile și inhalatoarele pentru a renunța la fumat. Medicamente : nu luați medicamente de la dumneavoastră. Pentru a renunța la fumat, acestea trebuie prescrise de către medic.

Împiedicați pătrunderea substanțelor chimice nocive

Opriți gudronul: începeți să utilizați filtre de țigară pentru a renunța la fumat și filtrați-l pentru a vă proteja plămânii de efectele dăunătoare ale gudronului. Filtrele de fumat, cum ar fi gudronul de oprire, sunt foarte eficiente în absorbția gudronului din agitare. Tar apare în mod clar în filtru, care, de asemenea, vă solicită să renunțe la fumat.

Pauză: dați-vă un exercițiu de pauză sau curățați-vă casa sau petreceți timp cu animalul dvs. de companie. Luați o baie de aburi sau un masaj pentru a renunța la obiceiul de fumat sau pentru a asculta muzica preferată. Lăsarea obiceiului este întotdeauna puțin supărătoare la început, dar eforturile tale sincere te pot ajuta să scapi de ea.

Cu toate acestea, aici și un lucru ar trebui menționat. Deoarece nicotina este dependentă și este întotdeauna mai bine să ieșiți din dependența de nicotină, gudronul este de fapt dăunător. Nicotina vă poate pune într-un obicei de fumat, dar Tar face rău la plămâni şi este cauzată de cancer. Firește, este important să renunțați la fumat și să împiedicați pătrunderea substanțelor chimice nocive cum ar fi gudronul în corpul dumneavoastră. Deci, începe astăzi! Renunțe la fumat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here