Decizia este luată, ați cumpărat cărți la sala de sport și acum veți începe antrenamentul. Dar cum ai de gând să înceapă cu adevărat? Aici veți obține o introducere detaliată a pașaportului de fitness și a mașinilor, astfel încât să puteți obține un început bun. Cel mai dificil lucru în formare în săli de sport este nici ridicarea de haltere grele, mișcând șoldurile de zumban, nici a face push-up-uri pe degetele de la picioare. Cel mai dificil, de fapt, este un singur pas mic – primul pas în pragul. Odată ce aţi pus-o în spatele tău, aţi venit şi să se alăture clubului- şi brusc veţi găsi că nu este nimic să-ţi fie frică sau nervos despre.

Planificați-vă antrenamentul cu o săptămână în avans

Planificați-vă antrenamentul cu o săptămână în avans și puneți-l în calendar. Acum ați generat o întâlnire importantă cu voi înșivă, pe care nu trebuie să o anulați. Esti un pic obosit o zi deci cred că despre cât de fericit şi mândru sunteţi atunci când formarea este completă – şi cât de multă energie veţi obţine de fapt la elaborarea. 

Începeți cu un antrenament de testare, astfel încât să vă puteți familiariza cu sala de sport. Exercitați 45-60 de minute pe oră. Ia o sticlă de apă cu tine. Beți în mod regulat în timpul exercițiului. Decideți că sunteți la sala de sport pentru a vă antrena. Concentrați-vă și dați tot ce aveți. Puteți discuta tot timpul în timp ce vă exercitați, intensitatea sau sarcina nu este suficientă.

Dacă mergeți într-o trecere, comutați între clasele de fitness și antrenamentele de putere de fiecare dată. Te antrenezi atât de puternicexercițiu întregul corp timp de 35-45 de minute și antrenament de fitness timp de 5-15 minute. Pentru începători, este mai bine să practicați la fiecare trei zile. Apoi, mușchii se pot odihni între antrenamente, iar corpul se poate recupera și se pregătește pentru următorul antrenament.

Asigurați-vă că aveți suficient somn de noapte

Mănâncă nu mai târziu de două ore înainte de antrenament. Ajutați-vă corpul cu recuperarea. Asigurați-vă că aveți suficient somn de noapte. Cu ajutorul curelelor lungi agățate de tavan, utilizați greutatea corporală pentru a instrui forța și echilibrul. TRX poate fi antrenat de toată lumea, pe măsură ce ajustați nivelul de dificultate prin varierea unghiului în care stați sau mințiți.

Coapse puternice și spate ferm cu presă pentru picioare. Mașină în cazul în care aveți picioarele pe o placă verticală. Prin îndoirea și întinderea picioarelor, apăsați placa înainte și înapoi, iar acest lucru se poate face cu sarcini diferite. Activați întregul corp inferior și antrenați partea din spate, din față și din spate a coapsei, precum și vițeii. Trebuie doar să activați partea inferioară a corpului, deci nu uitați să alegeți și o mașină care antrenează partea superioară a corpului.

Consolidați corpul superior cu o presă de sân. Țineți-vă pe două mânere și întindeți-vă și îndoiți brațele. De asemenea, reglați încărcătura. Setați scaunul astfel încât să aveți mânerele la înălțimea umerilor. Activați întreaga față a corpului superior: piept, umeri și triceps. Aveți încheieturi drepte pe parcursul mișcării. Nu activați corpul inferior, deci selectați și o mașină pentru aceasta.

Adesea rezultatul va fi de a face exercițiile

Trageți-vă puternic în rândul de cablu așezat. Stați pe o bancă cu mâinile pe un mâner atașat la un cablu lung pe care îl puteți încărca. Prin îndoirea brațelor și trăgând coatele înapoi ferm, trageți mânerul spre stomac, după care vă întindeți încet brațele în fața dvs. Avantajele rândului de cablu așezat. Activați spatele, umerii, bicepsul și trunchiul. Este nevoie de un control al trunchiului pentru a rămâne în poziție verticală în timpul exercițiului.

Îndrăzniți să fiți începători. O greșeală obișnuită este să încerci să-ți ascunzi statutul de începător la sala de sport, alergând și antrenând greu pe prima mașină cea mai bună, fără să știi cu adevărat ce faci.  Adesea, rezultatul va fi să faceți exercițiile incorect sau să folosiți greutăți prea mari și să riscați rănirea. Amintiți-vă că sunteți acolo pentru binele vostru și nu pentru a impresiona pe altcineva. Îndrăzniți să întrebați personalul pentru ajutor dacă vă întrebați despre ceva și asigurați-vă că ați învățat exercițiile de la zero înainte de a începe să vă gândiți la lucruri precum încărcături, repetări și seturi.

Nu merge prea tare la început, duce doar la faptul că vă scoateți în mod inutil și riscați să pierdeți motivația. Se aşteaptă că va dura timp pentru a începe şi că nu veţi vedea rezultatele peste noapte-dar va. Antrenamentul este, sperăm, ceva cu care doriți să continuați, așa că începeți calm și urcați treptat, astfel încât corpul să facă virajele și veți evita rănile.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here