Oferte mare de muzica mare alimente,

Precum și bere în acest weekend vă așteaptă în Pilsen DEPO 2015, de vineri până duminică deține ceho-bavarez eveniment social Treffpunkt mai mare decât o mulțime de cluburi și baruri atrage în programul de muzică de Pilsner (club) de noapte vest boem muzeul a pregătit un program unic pentru sâmbătă este ziua Internațională de arheologie.

Oferte mare de muzica mare alimente,

Unde altundeva în Pilsen acest weekend nu doar bere bavareză pe Treffpunktu în DEPO 2015 dacă nu ai primit acest an a Oktoberfest, nu contează. Pur și simplu lasă că la anul viitor. Așteptare pe un adevărat bavarez Biergarten tine poate pe week-end pentru a scurta în DEPO 2015. Aceasta va avea loc ceho-bavarez festival Treffpunkt. De-a lungul cu bere și, de asemenea, specialități bavareze ca biscuiți, cârnați și alte recompense care nu vor, de asemenea, dor de pe bavarezi convenționale costume precum și diferite ofertei culturale de pe ambele părți ale hotarului.

Mai multe informații despre festival pot fi descoperite în acest articol pilsner seara asigură un magnific sâmbătă seară plină de muzică. Pentru mai mult de douăsprezece scene de-a lungul într-o seară, pentru a atenua optzeci artiștilor interpreți sau executanți. Depinde de tine cu ce program ai produce tine și de cât de multe ori puteți captura. Tot ce ai nevoie pentru a face doar un singur bilet. O noapte de intrigant line-up pentru a pregăti nu numai tradiționale pilsner cluburi ca Îngerul, Moara sau cinematograf sub lumina.

Programul de pilsen noapte veți găsi nu doar spectacole,

Dar, de asemenea, bang poezie pilsner Piață în moara de Hârtie pilsen seara va construi duminică în mijlocul zilei, în spațiul cultural de Moara Pilsner Piață de la 12 la 18 ore chiar aici, într-o singură locație a îndeplini o mulțime de inteligent precum și persoane inovatoare, care vă va oferi cu siguranță elementele lor de designer de accesorii.

Programul de pilsen noapte veți găsi nu doar spectacole,

De arheologie din vest bohemian museum asistată excursii la fiecare oră, ateliere istorice în prezentări de Arheologie și Istorie și, de asemenea, o fotografie de colț cu costume de epocă anti-apartheid galerie din boemia de vest privind sâmbătă de la petrecerea de ziua Internațională de arheologie. Programul în structura principală a muzeului în Kopeckého sady începe la ora 10 și se încheie la 18 ore. Preocuparea obține familiarizat cu viața în preistorie și evul mediu piețele fermierilor din meniul de mai mult de 50 de furnizori va fi cu siguranță în măsură privind sâmbătă dimineața devreme pentru a selecta de la Pilsen piață la piața Republicii în spațiul dintre primărie precum și bazilica.

Pe standuri cu siguranță va fi în vânzare o mulțime de legume proaspete și, de asemenea, fructe de sezon, pâine crocantă, de bună calitate, carne și cârnați. Vine un moment zabijaček, atât de ușor disponibile va fi, cu siguranță, cârnați, cârnați și alte delicatese din carne de porc. Piața începe la opt dimineața devreme și se termină în jurul prânzului clubul de teatru va fi cu siguranță în măsură să se bucure de piața țintă, de asemenea, în Klatovy spectacolul se va întâmpla cu siguranță la Falcon club. Sâmbătă a 7-a. martie vom da Klatov cu teatrul Blama, cu care să se joace în plus, arată un Vampir în pivniță e o groază de amuzant.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here